Masová roláda dietně s chutí

Grilováním a pečením masa vznikají často nebezpečné látky, které jsou koncentrovány právě v nejchutnějších do křupava opečených kouscích. Tato roláda z krůtích prsou představuje bezpečnější úpravu a určitě si také pochutnáte:

IMG_7462Suroviny:

několik plátků krůtího masa, jemně poklepaného, osoleného a okořeněného

2-3 vajíčka uvařená na tvrdo, chuť dodá i trocha šunky nebo slaniny, paprika, cibule, olivový olej

 

IMG_7465Na alobal potřený olivovým olejem naskládáme mírně přes sebe plátky masa, opět lehce olejem pokapeme a přidáme suroviny, které chceme v roládce mít. Já do ní dávám vařená vajíčka, červenou papriku, cibuli a trochu naší domácí slaniny – jíst ji nemusíte:).

Srolujeme a důkladně v alobalu zabalíme. Pečeme při 180°C cca 60 min.

IMG_7467

 

Podávejte s brambory a salátem. Roláda je ale výborná i studená. Tak dobrou chuť!

Comments are closed.